Et perfekt liv

Et perfekt liv

Det er fort gjort å bli dødshæppi. For hvordan skaper man et lykkelig liv? Møt Esther Greenwood, 1950-talls amerikansk husmor og dikter, med hodet i gassovnen.

Siw Anitas glade jul

Siw Anitas glade jul

En frittalende, småhissig snackpack med høyhælene planta i et fjordhøl hun aldri kommer seg fra. Du kødder ikke med Siw Anita, men du kan være sikker på at hun kødder med deg.

En sporvogn til begjær

En sporvogn til begjær

Det ble terningkast 5 både etter premieren og turnépremieren på En sporvogn til begjær. Ingjerd Egeberg trekkes frem som ei stjerne, og Rune S. Løding kalles storslagen. Nå turnerer vi Nordland.

Den gamle mannen og havet

Ny turné:

Den gamle mannen og havet

Skuespiller Andreas Kolstad anført av musiker Syver Olstad gir oss det litterære storverket Den gamle mannen og havet.

Svarta Bjørn

Musikal

Svarta Bjørn

Mørk og mytisk. Slått i hjel bare 21 år gammel. En legende. En kjærlighetshistorie. Musikalen Svarta Bjørn blir Nordland Teaters største satsing noensinne.

Tusen meter rett ned - det er en skam å snu!

Tusen meter rett ned - det er en skam å snu!

"Tusen meter rett ned - det er en skam å snu!" skal til Stamsund Internasjonale Teaterfestival. Ei forestilling om lefser, det å redde verden og Gina Krog.

A Clockwork Orange

A Clockwork Orange

Stanley Kubricks filmversjon fra 1971 er kjent for mange, boka av Anthony Burgess skrevet i 1962 likeså. Det er en kultklassiker som skal vekkes til live når Rolf Alme regisserer A Clockwork Orange for Nordland Teater.

Kystturné: HELG

Kystturné: HELG

Helg inngår som del av Vinterlysfestivalen. I forlengelsen av den skal forestillingen, beskrevet som "en kraftprestasjon som river i hjerterota", turnere kysten av Helgeland, Værøy og Røst i Lofoten.

No news available.