Jævla nordlendinger!

Turnerer Nordland

Jævla nordlendinger!

I konsertforestillingen"Jævla nordlendinger!" møtes Harald Sverdrups intense, frodige diktning og Maja Bugges nyskrevne musikk i et samspill med sømløse overganger. Forestillingen presenteres av skuespiller Thor-Inge Gullvåg og en kvartett med fantastiske musikere. Spilles i vår Black Box 17. november, turnerer Nordland.

Siw Anita

Æ e fremdeles hær!!!

Siw Anita

- Jasså, så dokker trodde æ va dau?

Blodig alvor

Turnérer Nordland

Blodig alvor

Blodig alvor er en sylskarp komedie som har gjort stor suksess internasjonalt og hjemme i Norge. Nå kommer den endelig til Nordland Teater som en del av grunnlovsfeiringen.

Magnolia

Vinterlys

Magnolia

Sven Henriksen kommer med sitt tiende soloshow. Han har tidligere hatt stor suksess med Tom Waits, Kurt Veill og Cornelis Vreesvijk , og ikke minst siste års produksjoner av ”Siw Anita”.

Så rart

25. mai Mo i Rana

Så rart

Vi levendegjør Inger Hagerups dikt og tar barna inn i et visuelt eventyr. Vi tror dette blir en unik teateropplevelse for unger fra 3 til 100 år.

Hurra!

17. mai Hovedscena

Hurra!

Historisk pølsespising, kakekasting og spruting med vannpistol. Ja vi elsker 17. mai! Hurra!

Stormen

Turné Nordland og Troms

Stormen

Stormen er Nordland Teaters hovedsatsing i høst. Teatersjefen har regi for et scenisk værfenomen som skal blåse deg av banen.

DKS-turné: Lille Karin Boye

DKS-turné: Lille Karin Boye

Forestillingen fikk terningkast 6 av Rana Blad, men har vært spilt bare noen få ganger. I år sendes stykket ut som et samarbeid med Den kulturelle skolesekken.

En midtsommernattsdrøm

En av mange familieforestillinger under Vinterlys:

En midtsommernattsdrøm

En sommerfest for store og små midt i mørketida. Nordland Teater gir ungene profesjonelt og kritikerrost teater som også de voksne liker. Familieforestillingen og komedien «En midtsommernattsdrøm» får bukt med minusgradene i februar.

Vinterlys 2014

15. - 21. februar

Vinterlys 2014

I løpet av syv magiske dager i Mo i Rana du kan oppleve en av landets største og mest spennende teaterfestivaler. Kjente navn som Elsa Lystad, Dennnis Storhøi og Morten Krogvold - og mye gull du kanskje ikke har hørt om, men som du absolutt bør unne deg. Velkommen!

Welcome To The Freakers Ball

Første artistslipp til Vinterlys 2014:

Welcome To The Freakers Ball

I 35 år hadde Kristian Winther et forhold til en mann han ikke visste hvem var. Nå blir det forestilling av denne relasjonen. Bli en del av den 15. og 16. februar 2014.

No news available.