skjul beskrivelse

Webgallerist 2014/2015: Elias Holmen Sørensen

Nordland Teater gir deg en egen liten kunstutstilling på flere av toppene på nordlandteater.no Elias Holmen Sørensen er en skuespiller som også vil tegne. Han har utdannelse fra Statens teaterhøgskole, men er ikke formelt utdannet innenfor billedkunst. Hans far er tidligere teatersjef og skuespiller Reidar Sørensen fra Hemnes. Så Elias, bosatt i Oslo, har tilbrakt mange sommerferier i Nordland. Han har bidratt med fire bildeserier, hver på tre bilder.

Våre webgallerister skal ha tilknytning til teater eller dans, og helst også Nordland eller Nordland Teater. Hver utstilling webber i cirka ett år før en ny gallerist stiller ut. Kunstneren har, som en kunstner bør ha, frihet i valg av tema og uttrykk.

Informasjon til media

Markedsavdelingen ved Nordland Teater har hovedansvaret for at media får den informasjon og service de har behov for. Vi videreformidler også kontakt med de du måtte ønske å snakke med ved teatret.

Markeds- og informasjonsavdelinga Tlf 75 13 48 50

 

Markedssjef
Peter Eide Walseth, 75 13 48 43 | Mobil 469 04 996
peter(at)nordlandteater.no

 

Markedsmedarbeider/Pressekontakt
Tina Ditlefsen, 75 13 48 67 | Mobil 456 99 525
tina@nordlandteater.no

Markedsmedarbeider

Hilde Karin Skresklett, 75 13 48 50 | Mobil 957 55262
hildekarin(at)nordlandteater.no

 

 

På våre forestillinger vil du finne link for nedlastning av høyoppløselige bilder som .zip fil. Disse kan benyttes fritt av pressen, og kun i forbindelse med ikke-kommersielle omtaler knyttet til forestillinger og medvirkende ved Nordland Teater. Både fotografen og Nordland Teater skal krediteres ved bildebruk.

MAGASIN

Sosiale medier

Nordland Teater benytter Facebook, TwitterInstagram og Storify. Følg oss gjerne her.

Eksterne mediatjenester

Vi benytter flere webbaserte tjenester som gjør det lett å finne og dele vårt materiell. Du finner linker til våre profiler på disse tjenestene her:
Vimeo (Video)
Soundcloud (Lyd)
Issuu (Trykksaker)

Fotoweb (Fotoarkiv)

Årsmeldinger

Årsmelding 2015

Årsmelding 2014

Årsmelding 2013

Årsmelding 2012

 Årsmelding 2011