Hjemme hos Hus Ø

Under paraplyen Hjemme hos Hus Ø finner du en spennende seminar-serie som er gratis. Det er plass til kun 35 stykker på seminarene:

Vega scene

Teatersjef og skuespiller Hege Aga Edelsteen fra Mo i Rana skal snakke om hvordan hun har fått Oslo kommune til å bygge en ny bydelsscene. Grunnsteinen er lagt ned, men hva skjedde før dette og hva skal dette bli? 

Tid og sted: Søndag 11. februar kl. 16.00. Hus Ø.

Norsk skuespillersenter ved leder Linn Kongshavn

Tema: Skuespilleren: Kunstner og entreprenør. Verdien av å ta vare på kunstnerskapet samtidig som man må være fremoverlent i en bransje preget av konkurranse og globalitet. 

Tid og sted: Mandag 12. februar kl. 16.00. Hus Ø.

Arkitekturen og kulturen

Anita Valrygg driver arkitektfirmaet Valrygg arkitektur og kontor-felleskapet Hus Ø i Mo i Rana og København. 

Tid og sted: Tirsdag 13. februar kl. 16.00. Hus Ø.

Elsker du meg? 

Nina H. Five er etter hvert blitt en fast gjest på Vinterlys. Hennes Love Office blir mer populært for hvert år som går og er nå alltid fulltegnet. Seminaret Elsker du meg? 

handle om kjærlighetens betydning i livet. Forelskelse, kjærlighet, sorg og sist men ikke minst kjærligheten til deg selv.

Tid og sted: Onsdag 14. februar kl. 16.00. Hus Ø.

 

Munin Coffee Roasters - foredrag om kaffe.

Howar Johnsen og Espen Kalkenberg foredrag om kaffe!

Tid og sted: fredag 16. februar kl. 16.00. Hus Ø.

Kulturpolitisk debatt

Vi inviterer til kulturpolitisk debatt. Debatten ledes av teatrets markedssjef Peter Eide Walseth. Walseth er tidligere fylkesvaraordfører i Nordland. Med seg i panelet får han en eller flere mer eller mindre kjente politikere i tillegg til Teatersjef Birgitte strid.  

Tid og sted: Torsdag 15. februar kl. 16.00. Hus Ø.

HATS drop-in koreografikurs

Hålogalands amatørteaterselskap byr til gratis koreografikurs.  Kurset passer for skuespillere, dansere og har både en teoretisk og en praktisk del. 

Hus Ø: Ett kurs 13. februar og ett kurs 14. februar, begge kl. 18.00. Varighet: 2,5 timer. Pris: 0. Kun 35 plasser. Påmelding til: 

Tid og sted: Tirsdag 13. Og onsdag 14. februar kl. 18.00. Hus Ø.

Varighet: ca. 2,5 timer.

SPILLEPLAN: