Jeg forsvinner

En kjærlighetshistorie i randsonen av katastrofen.

Av: Arne Lygre

I Jeg forsvinner møter du en kvinne som venter på mannen sin som hun ikke får kontakt med. Utenfor venter krisen på henne, og hun må snart legge på flukt fra barndomshjemmet. Heldigvis er hun der sammen med sin beste venninne, og sammen forsøker de å forberede seg på de uungåelige redslene som vil møte dem der ute.

Jeg forsvinner tar oss med til flere steder samtidig. Steder hovedpersonene er, og der andre mennesker, i andre situasjoner er samtidig. Hvem er vi i vante omgivelser og hvem er vi når vi rives ut av det vi kjenner? Hvem er vi alene og hvem er vi sammen med andre? Vi lever en tid hvor forskjellene i levestandard og konfliktnivå er enorme. Samtidig som vi er her, er det også noen barn som er i ferd med å miste livet i Aleppo. Hvordan påvirker tid og sted vår evne til empati?

Med sterke skuespillere som Marit Adeleide Andreasen og Anette Hoff  vil Nordland Teater utfordre oss til å reflektere litt mer over hvordan vi ville forholdt oss til de situasjonene som møter hovedpersonene. Hvilke valg ville du tatt?

Målgruppe: Voksne

Varighet: ca. 80 min

 

Av: Arne Lygre

Regi: Katinka Rydin Berge

Scenograf og kostymedesign: Even Børsum

Skuespillere: Marit Adeleide Andreassen, Anette Hoff, Tove Kampestuen, Svein Harry Schöttker-Hauge og Lena Jacobsen Kvitvik.

Plakatfoto: Gisle Bjørneby

Forestillingsoto: Solbakken Foto

SPILLEPLAN: