- Andre boller - Viser og vafler -

Lørdagscafé

Lørdagscafé for store og små. Forestillingene begynner kl. 12.00. Dørene til teaterkaféen åpner kl. 11.00.

Kom på vår koselige lørdagskafé!

Viser og vafler henter frem kjente og kjære viseskatter. For bare 100 kroner får du en liten opptreden og en vaffel på kjøpet. Innehavere av sesongkort har gratis adgang.

Andre boller er et tilbud til barna. Dette er en koselig stund for både foreldre og barn. For 50 kroner får barna også en bolle med på kjøpet. Innehavere av sesongkort har gratis adgang.

 

9. september – Andre boller

Trollene, de finnes den dag i dag.

Trollene er ondskapsfulle og farlige, kjempestore og forferdelig sterke. Stygge er de og, med store nesegrev og øyne «som tinntallerkener», Noen troll har flere hoder, andre troll har bare ett øye. Og de har bestandig vært sultne på mennesker. Blir du fanget av et troll blir du spist, eller låst inn i berget. Men selv om de e sterke og farlige, så har de sine svakheter. For de fleste troll e ikke så veldig smarte. Blir de truffet av en eneste solstråle blir trollet forvandlet til stein.

Fjellene rundt oss er av stein. Mange av fjellene har nemlig en gang i tiden vært et troll. For en gang i tiden var det trollene som hersket her på jorda. Og her i Nordland fantes de største av de alle. Stein Elvestad lar det gå troll i ord og forteller om trollfjellene som finnes på Helgelandskysten. Men vær forsiktig - dette kan bli skummelt! 

 

23. september – Viser og vafler

Lena Kvitvik har snekret sammen en helt egent liten Jaques Brel-konsert til denne lørdagens Viser og vafler. Hun har valgt ut et knippe låter som er oversatt til nordnorsk av Ragnar Olsen. Hjertelig velkommen til en nydelig liten minikonsert i Teaterkaféen.

 

14. oktober – Viser og vafler

Topp 7! Skuespiller Linda Mathisen og musikalsk leder Sissel Brean inviterer til Viser og vafler! Denne lørdagen tar de et privat prosjekt til scenen: de har i en årrekke hatt som tradisjon å møtes for å spille sine favorittlåter til hverandre, og lage "topplister" i ulike sjangre. Dagens sjanger er svenske viser, og Linda og Sissel presenterer og fremfører sine topp 7 for publikum. Hjertelig velkommen! 

 

28. oktober – Andre boller

I Mustafas kiosk 

får man kjøpt nesten alt 

Dynamolykter

Bananer og salt  

 

Mustafa har turban

og ørering og gulltann

I landet som han kommer fra

var han en mektig sultan

 

Det sies at Mustafa en gang har

hugget hodet av en annen kar

så det falt av mens blodet rant

- alt tyder på at det er sant

 

Og hvis vi spør ham pent 

får vi sikkert se hans sabel

Mustafas kiosk 

er rett og slett formidabel

 

Linda Mathisen og Sissel Brean har laget en forestilling for barn basert på boken "Mustafas kiosk" av Jakob Martin Strid, oversatt og gjendiktet av Erlend Loe. Velkommen til en visuell og frydefull forestilling med fantasifulle rim og regler underbygget av leken jazzmusikk.    

 

11. november – Andre boller

Skranglekonsert for barn! Denne lørdagen stiller Nordland teaters kunstneriske ensemble mannsterkt og lager sitt eget skrangleband! Alle i ensemblet har fått velge seg en barnesang som de skal fremføre, så her er det duket for stor variasjon og mye humor! Hjertelig velkommen! 

 

25. november – Andre boller

Denne lørdagen skal Stein Elvestad og Rune Storsæther Løding skape nok julemagi slik at store og små skal gå inn i adventstiden med en liten dose julestemning.  Det blir både musikk og en fortelling eller to som med fordel nytes med alle godsakene i Teaterkaféen.

 

9. desember – Andre boller 

På årets siste lørdagskafé inviterer teaterets kunstneriske ensemble for tredje gang til juleallsang i kaféen. Dette er blitt en populær og svært hyggelig tradisjon, der vi sammen synger julesanger og koser oss. I tillegg til allsang, vil Andreas Kolstad fortelle oss et ekte juleeventyr. Vi garanterer god stemning og en hyggelig halvtime der vi sammen gleder oss til jul. 

 

 

 

SPILLEPLAN:

 • 09.09.2017 12.00 Andre boller - Teaterkaféen, Nordland Teater
  Billetter
 • 23.09.2017 12.00 Viser og vafler - Teaterkaféen, Nordland Teater
  Billetter
 • 14.10.2017 12.00 Viser og vafler - Teaterkaféen, Nordland Teater
  Billetter
 • 28.10.2017 12.00 Andre boller - Teaterkaféen, Nordland Teater
  Billetter
 • 11.11.2017 12.00 Andre boller - Teaterkaféen, Nordland Teater
  Billetter
 • 25.11.2017 12.00 Andre boller - Teaterkaféen, Nordland Teater
  Billetter
 • 09.12.2017 12.00 Andre boller - Teaterkaféen, Nordland Teater
  Billetter