- Andre boller - Viser og vafler -

Lørdagscafé

Lørdagscafé for store og små. Forestillingene begynner kl. 12.00. Dørene til teaterkaféen åpner kl. 11.00.

Kom på vår koselige lørdagskafé!

Viser og vafler henter frem kjente og kjære viseskatter. For bare 100 kroner får du en liten opptreden og en vaffel på kjøpet. Innehavere av sesongkort har gratis adgang.

Andre boller er et tilbud til barna. Dette er en koselig stund for både foreldre og barn. For 50 kroner får barna også en bolle med på kjøpet. Innehavere av sesongkort har gratis adgang.

 

20. januar - Viser og Vafler

Radarparet Elvestad og Olstad fra forestillinga ”Møljekalas” går på scenen igjen for å tolke Hamsuns humoristiske novelle ”En ganske almindelig flue av middels størrelse”.  Fluer er ikke noe ukjent for Elvestad, men denne gangen er det ingen fiskeflue han tar tak i. På sedvanlig måte trakterer Elvestad teksten, og Olstad trekkspillet.

I "en ganske almindelig flue..” blir jeg-personen plaget av en flue mens han arbeider med sitt manuskript. Men forholdet mellom flua og forfatteren, jeg-personen, utvikler seg på en noe uvanlig måte. 

3. mars - Andre boller

Denne dagen blir det tegnestund for barn i teaterkaféen. Linda Mathisen og Sissel Brean har lyst til å lære dere å tegne noen morsomme og kule tegninger som dere kan henge på veggen hjemme! Det blir også litt pianomusikk til arbeidet. Ta gjerne med eget tegneutstyr hjemmefra - men vi har også en god del på teateret som vi låner ut. 

 

14. april – Andre boller

Da Linda og Sissel skulle velge en bok for å lage en liten lesestund for barn, falt valget tilfeldigvis på «barnas store kokebok». Det blir det ikke mye eventyrstund av. Men vi kan love at det blir kokkekunster på bunnlavt nivå og masse grising, tøys, nestenulykker og latter! 

 

Velkommen til en grøvvelkokkeforestilling der du ikke må prøve noe av det du ser hjemme!

28. april - Viser og Vafler

Andreas Kolstad og Sissel Brean inviterer til en hyggelig og musikkstund i teaterkaféen.  

5. mai

På årets siste lørdagskafé inviterer teaterets kunstneriske ensemble til en hyggelig sangstund som passer for liten og for stor. De voksne får vaffel og barna en bolle. 

 

 

 

SPILLEPLAN:

 • 20.01.2018 12.00 Viser og Vafler - Teaterkaféen, Nordland Teater
  Billetter
 • 03.03.2018 12.00 Andre boller - Teaterkaféen, Nordland Teater
  Billetter
 • 14.04.2018 12.00 Andre boller - Teaterkaféen, Nordland Teater
  Billetter
 • 28.04.2018 12.00 Viser og Vafler - Teaterkaféen, Nordland Teater
  Billetter
 • 05.05.2018 12.00 Felles sommersang - Teaterkaféen, Nordland Teater
  Billetter