Siw Anitas glade jul

En frittalende, småhissig snackpack med høyhælene planta i et fjordhøl hun aldri kommer seg fra. Du kødder ikke med Siw Anita, men du kan være sikker på at hun kødder med deg.

HUN BLOGGER OG BLØGGER OGSÅ - FØLG MED PÅ FETTE NAIS 

Kjøp billetter til råskinnet her Vi kan også gi bedriftstilbud. ta kontakt på marked@nordlandteater.no

Narvesen selger også billetter til arrangementet i Teaterkafeen i Mo i Rana.

Les hva Sven Henriksen selv skriver om Siw Anita

Møt Siw Anita: Ei smart dame som eier sin egen bedrift. Leser Dostojevskij og Ibsen og drømmer om å synge Bille Holliday, med fjærboa, i en mørk og røykfylt jazzklubb i London.

-        Siw Anita er min hyllest til den nordnorske kvinnen. Hun gjør det de fleste vil, men ikke tør. Den typen dame mange faktisk er litt redd. Hun pakker ikke inn noe, er pinlig ærlig og litt vulgær, forteller Sven Henriksen om sitt østrogen befengt alter ego.

Siw Anita er den moderne Mossa, og den jordnære Flettfrid, mener han. Hun debuterte for publikum sist Nordland Teater arrangerte sin årlige Julekalender. Publikum lo så de gråt og etter det fikk ikke Henriksen fred for kjerringa. Hun ville ha mer plass i rampelyset. Dama kunne sklidd rett inn på en karaokebar, men nå har hun flesket inn spilletid i Teaterkafeen før jul. Et rappkjefta stykke Norge skal underholde og få publikum til å le, men samtidig vil han utfordre publikum, vise et menneske som er både sterkt og sårbart.

Siw Anita skal ha åpne forestillinger i tillegg gir teatret tilbud til bedrifter som kunne tenke seg å ta med de ansatte på en uanstendig morsom aften med alvor og visdom i bunn. Siw Anita har for øvrig egen fansite på Facebook og i løpet av høsten skal hun blogge for teatret.

 

Siw Anitas glade jul

Av og med Sven Henriksen

Musikalsk leder: Sissel Brean Hovind med band

SPILLEPLAN: