DØDEN OG PIKEN

DØDEN OG PIKEN

Døden og piken er det første stykket av en ny serie med produksjoner der ytre effekter som scenografi og rekvisitter begrenses og skuespillerne og teksten kommer i fokus.

Når du kommer dit

Premiere: 22.januar 2015

Når du kommer dit

Få nordnorske kunstnere berører sitt publikum mer enn Kari Bremnes. Derfor er det en stor glede for Hålogaland Teater og Nordland Teater å invitere henne med band inn på teaterscenen med konsertforestillingen Når du kommer dit. Billetter Mo og Tromsø slipper 6. november etter kl. 10.00. Ett råd: Vær kjapp.

Vinterlys 2015 - PROGRAM/INFO

7. - 13. februar

Vinterlys 2015 - PROGRAM/INFO

I løpet av syv magiske dager i Mo i Rana du kan oppleve en av landets største og mest spennende teaterfestivaler. Vinterlyspass er ute for salg. Festivalen pågår 7. til 13. februar. 16. desember slapp vi alle billetter. Se program og info her.

Magnolia

Vinterlys

Magnolia

Sven Henriksen kommer med sitt tiende soloshow. Han har tidligere hatt stor suksess med Tom Waits, Kurt Veill og Cornelis Vreesvijk , og ikke minst siste års produksjoner av ”Siw Anita”.

Julekalender 2014

18. desember Teaterkafeen

Julekalender 2014

Julekalender 2014 er allerede utsolgt og utspiller seg som den pleier i Teaterkafeen vår.

En midtsommernattsdrøm

På turné med den kulturelle skolesekken

En midtsommernattsdrøm

En sommerfest for store og små midt i mørketida. Nordland Teater gir ungene profesjonelt og kritikerrost teater. En midtsommernattsdrøm turnerer til barneskoler i Lofoten og Vesterålen gjennom Den kulturelle skolesekken.

Heilt besett!

Urpremiere 2016

Heilt besett!

«Heilt besett!» er et teaterstykke om kjærlighet, fluefiske og besettelse. Nå ønskes hjelp fra fluefiskefrelste. Stein Hiller Elvestad håper på å få gode historier på kroken. Urpremiere i 2016.