Frankenstein

Turnerer Nordland/Harstad

Frankenstein

Urovekkende stemninger og herlige elementer av sjokk, horror og et lite drypp med splatter. Ei hovedsatsing mot ungdom i 2015 - og de voksne vil tigge om å få være med.

Midtsommernattsdrøm

På turné med den kulturelle skolesekken

Midtsommernattsdrøm

En innendørs sommerfest for store og små. Nordland Teater gir ungene profesjonelt og kritikerrost teater. En midtsommernattsdrøm turnerer til barneskoler i Lofoten og Vesterålen gjennom Den kulturelle skolesekken. To åpne forestillinger på turneen - i Svolvær og på Sortland.

Vinterlys 2016

6. - 12. februar

Vinterlys 2016

I løpet av syv magiske dager i Mo i Rana du kan oppleve en av landets største og mest spennende teaterfestivaler

Døden og piken

Stamsund/Stokmarknes i mai

Døden og piken

En intens og kritikerrost thriller. Teatret ønsker med Døden og piken å sette viktigheten og sårbarheten til et demokrati i perspektiv.I mai

Vinden av NT Ung

Premiere 9. februar Kammersalen i Rana

Vinden av NT Ung

Rockestjerna Ida Maria lager musikken når NT Ung setter opp vinden. Stykket spilles under Vinterlys i februar og under Den unge scene (DUS) som teatret er arrangør for i april i år.

Ruffen og drageslottet

Urpremiere i oktober - dato kommer

Ruffen og drageslottet

En spektakulær familieforestilling med sjøormer, drager og en heltemodig Samuraikatt! Basert på karakteren Ruffen som ble skapt av Tor-Åge Bringsværd og Thore Hansen.

Vannposten

Europapremiere Hovedscena 24. september

Vannposten

Et enestående poetisk og ikke-tekstlig stykke teater, som tar oss med til en verden hvor tempoet skrus ned og hvor et blikk eller en bevegelse forteller oss komplekse historier fra dagliglivet.

Heilt besett!

Urpremiere 2016

Heilt besett!

«Heilt besett!» er et teaterstykke om kjærlighet, fluefiske og besettelse. Nå ønskes hjelp fra fluefiskefrelste. Stein Hiller Elvestad håper på å få gode historier på kroken. Urpremiere i 2016.