Kvinnelig skuespiller søkes

INVITASJON TIL AUDITION

Kvinnelig skuespiller søkes

Grounded er en monolog om en kvinnelig jagerflyver som blir satt på bakken fordi hun er gravid, og som etter fødselen fortsetter som dronepilot. Men er det mulig å leve et normalt hverdagsliv med mann og barn når jobben din er å skyte folk på den andre siden av jorden?

Musikal i 2016

#stridsamarbeidet

Musikal i 2016

Nordland Teater jobber mot en musikal i 2016. Publikum deltar i forberedelsene. Flere vinner helaften i teatret, én vinner musikalweekend i London.

Vannposten

Norgespremiere Hovedscena 24. september

Vannposten

Et enestående poetisk og ikke-tekstlig stykke teater, som tar oss med til en verden hvor tempoet skrus ned og hvor et blikk eller en bevegelse forteller oss komplekse historier fra dagliglivet.

Ruffen

Urpremiere 10. oktober

Ruffen

Ruffen og drageslottet er en spektakulær familieforestilling med sjøormer, drager og en heltemodig Samuraikatt! Basert på karakteren Ruffen som ble skapt av Tor Åge Bringsværd og Thore Hansen.

Virginias julebrev

Premiere 5. desember

Virginias julebrev

Virginias julebrev er en nyskrevet teaterforestilling basert på historien om Virginia O’Hanlon, ei jente på åtte år som levde i New York for over 100 år siden. Som så mange andre barn lurte Virginia på om julenissen virkelig finnes.

Starter i oktober 2015

Han er vår nye markedssjef

Starter i oktober 2015

Peter Eide Walseth blir Nordland Teaters nye markedssjef. – Jeg gleder meg til å jobbe i fylkets viktigste kulturinstitusjon, sier han.

Fire nye NT-år

Birgitte fortsetter i drømmejobben

Fire nye NT-år

Teatersjef Birgitte Strid får forlenget sitt åremål ved Nordland Teater med fire nye år.

Klemetspelet 2015

Nypremiere Leirskardalen 21. august

Klemetspelet 2015

Klemetspelet ser du 21.-23. august 2015. Et historisk spel om samen Klemet, fremført under åpen himmel i den vakre Leirskardalen i Hemnes kommune på Helgeland.

Heilt besett!

Urpremiere 2016

Heilt besett!

«Heilt besett!» er et teaterstykke om kjærlighet, fluefiske og besettelse. Nå ønskes hjelp fra fluefiskefrelste. Stein Hiller Elvestad håper på å få gode historier på kroken. Urpremiere i 2016.

Vinterlys 2016

6. - 12. februar

Vinterlys 2016

I løpet av syv magiske dager i Mo i Rana du kan oppleve en av landets største og mest spennende teaterfestivaler