Vinterlys 2016

6. - 12. februar

Vinterlys 2016

I løpet av syv magiske dager i Mo i Rana du kan oppleve en av landets største og mest spennende teaterfestivaler

Frankenstein

Premiere Hovedscena 12. mars

Frankenstein

Urovekkende stemninger og herlige elementer av sjokk, horror og et lite drypp med splatter. Ei hovedsatsing mot ungdom i 2015 - og de voksne vil tigge om å få være med.

Bli vår markedssjef

Ledig stilling

Bli vår markedssjef

Nordland Teater har ledig stilling som markedssjef.

Døden og piken

Stamsund/Stokmarknes i mai

Døden og piken

En intens og kritikerrost thriller. Teatret ønsker med Døden og piken å sette viktigheten og sårbarheten til et demokrati i perspektiv.I mai

Når du kommer dit

Turnerer nå

Når du kommer dit

Få nordnorske kunstnere berører sitt publikum mer enn Kari Bremnes. Derfor er det en stor glede for Hålogaland Teater og Nordland Teater å invitere henne med band inn på teaterscenen med konsertforestillingen Når du kommer dit. Billetter Mo og Tromsø slipper 6. november etter kl. 10.00. Ett råd: Vær kjapp.

Vinden av NT Ung

Premiere 9. februar Kammersalen i Rana

Vinden av NT Ung

Rockestjerna Ida Maria lager musikken når NT Ung setter opp vinden. Stykket spilles under Vinterlys i februar og under Den unge scene (DUS) som teatret er arrangør for i april i år.

Ruffen og drageslottet

Urpremiere i oktober - dato kommer

Ruffen og drageslottet

En spektakulær familieforestilling med sjøormer, drager og en heltemodig Samuraikatt! Basert på karakteren Ruffen som ble skapt av Tor-Åge Bringsværd og Thore Hansen.

Vannposten

Europapremiere Hovedscena 24. september

Vannposten

Et enestående poetisk og ikke-tekstlig stykke teater, som tar oss med til en verden hvor tempoet skrus ned og hvor et blikk eller en bevegelse forteller oss komplekse historier fra dagliglivet.

En midtsommernattsdrøm

På turné med den kulturelle skolesekken

En midtsommernattsdrøm

En innendørs sommerfest for store og små. Nordland Teater gir ungene profesjonelt og kritikerrost teater. En midtsommernattsdrøm turnerer til barneskoler i Lofoten og Vesterålen gjennom Den kulturelle skolesekken. To åpne forestillinger på turneen - i Svolvær og på Sortland.

Heilt besett!

Urpremiere 2016

Heilt besett!

«Heilt besett!» er et teaterstykke om kjærlighet, fluefiske og besettelse. Nå ønskes hjelp fra fluefiskefrelste. Stein Hiller Elvestad håper på å få gode historier på kroken. Urpremiere i 2016.