DØDEN OG PIKEN

DØDEN OG PIKEN

Døden og piken er det første stykket av en ny serie med produksjoner der ytre effekter som scenografi og rekvisitter begrenses og skuespillerne og teksten kommer i fokus.

Kari Bremnes - Når du kommer dit

Premiere: 22.januar 2015

Kari Bremnes - Når du kommer dit

Få nordnorske kunstnere berører sitt publikum mer enn Kari Bremnes. Derfor er det en stor glede for Hålogaland Teater og Nordland Teater å invitere henne med band inn på teaterscenen med konsertforestillingen Når du kommer dit. Billetter Mo og Tromsø slipper 6. november etter kl. 10.00. Ett råd: Vær kjapp.

Stormen

Turné Nordland og Troms

Stormen

Stormen er Nordland Teaters hovedsatsing i høst. Teatersjefen har regi for et scenisk værfenomen som skal blåse deg av banen.

Siw Anita – æ e fremdeles her!!!

Hovedscena i desember

Siw Anita – æ e fremdeles her!!!

- Jasså, så dokker trodde æ va dau?

Jævla nordlendinger!

Turnerer Nordland

Jævla nordlendinger!

I konsertforestillingen"Jævla nordlendinger!" møtes Harald Sverdrups intense, frodige diktning og Maja Bugges nyskrevne musikk i et samspill med sømløse overganger. Forestillingen presenteres av skuespiller Thor-Inge Gullvåg og en kvartett med fantastiske musikere. Spilles i vår Black Box 17. november, turnerer Nordland.

Magnolia

Smeltedigelen/Vinterlys

Magnolia

Sven Henriksen kommer med sitt tiende soloshow. Han har tidligere hatt stor suksess med Tom Waits, Kurt Veill og Cornelis Vreesvijk , og ikke minst siste års produksjon av ”Siw Anitas Glade Jul” som tok publikum med storm både i nord og sør.

Et juleventyr

Familiesuksessen er tilbake

Et juleventyr

Familiesuksessen fra 2012 er tilbake! Stormen Konserthus og Nordland Teater setter i samarbeid med Asylrevyen og Bodø Barne- og ungdomsteater opp Charles Dickens berømte "Et juleeventyr"

Julekalender 2014

Populær tradisjon for god sak

Julekalender 2014

Vi slipper billettene til Julekalender 2014 den 4. desember kl. 09.00. Vi gjør oppmerksom på at billettene kun selges over disk hos oss på Nordland Teater.

Vinterlys 2015

7. - 13. februar

Vinterlys 2015

I løpet av syv magiske dager i Mo i Rana du kan oppleve en av landets største og mest spennende teaterfestivaler. Vinterlyspass er ute for salg. Festivalen pågår 7. til 13. februar.

En midtsommernattsdrøm

På turné med den kulturelle skolesekken

En midtsommernattsdrøm

En sommerfest for store og små midt i mørketida. Nordland Teater gir ungene profesjonelt og kritikerrost teater. En midtsommernattsdrøm turnerer til barneskoler i Lofoten og Vesterålen gjennom Den kulturelle skolesekken.

Heilt besett!

Urpremiere 2016

Heilt besett!

«Heilt besett!» er et teaterstykke om kjærlighet, fluefiske og besettelse. Nå ønskes hjelp fra fluefiskefrelste. Stein Hiller Elvestad håper på å få gode historier på kroken. Urpremiere i 2016.