Siw Anita – æ e fremdeles her!!!

Hovedscena i desember

Siw Anita – æ e fremdeles her!!!

- Jasså, så dokker trodde æ va dau?

Stormen

Premiere 8. november

Stormen

Stormen er Nordland Teaters hovedsatsing i høst. Teatersjefen tar selv regien for et scenisk værfenomen som skal blåse deg av banen.

Jævla nordlendinger!

Black Box 17. november

Jævla nordlendinger!

I konsertforestillingen"Jævla nordlendinger!" møtes Harald Sverdrups intense, frodige diktning og Maja Bugges nyskrevne musikk i et samspill med sømløste overganger. Forestillingen presenteres av skuespiller Thor-Inge Gullvåg og en kvartett med fantastiske musikere.

Magnolia

Smeltedigelen/Vinterlys

Magnolia

Sven Henriksen kommer med sitt tiende soloshow. Han har tidligere hatt stor suksess med Tom Waits, Kurt Veill og Cornelis Vreesvijk , og ikke minst siste års produksjon av ”Siw Anitas Glade Jul” som tok publikum med storm både i nord og sør.

Et juleventyr

Familiesuksessen er tilbake

Et juleventyr

Familiesuksessen fra 2012 er tilbake! Stormen Konserthus og Nordland Teater setter i samarbeid med Asylrevyen og Bodø Barne- og ungdomsteater opp Charles Dickens berømte "Et juleeventyr"

Julekalender 2014

Populær tradisjon for god sak

Julekalender 2014

Vi slipper billettene til Julekalender 2014 den 4. desember kl. 09.00. Vi gjør oppmerksom på at billettene kun selges over disk hos oss på Nordland Teater.

Vinterlys 2015

7. - 13. februar

Vinterlys 2015

I løpet av syv magiske dager i Mo i Rana du kan oppleve en av landets største og mest spennende teaterfestivaler. Vinterlyspass er ute for salg. Festivalen pågår 7. til 13. februar.

En midtsommernattsdrøm

På turné med den kulturelle skolesekken

En midtsommernattsdrøm

En sommerfest for store og små midt i mørketida. Nordland Teater gir ungene profesjonelt og kritikerrost teater. En midtsommernattsdrøm turnerer til barneskoler i Lofoten og Vesterålen gjennom Den kulturelle skolesekken.

Heilt besett!

Fluefiskefrelst søker hjelp

Heilt besett!

«Heilt besett!» er et teaterstykke om kjærlighet, fluefiske og besettelse. Nå ønskes hjelp fra fluefiskefrelste. Stein Hiller Elvestad håper på å få gode historier på kroken.