Siw Anita - Det e så mykje gærnskap

Premiere 11. desember kl. 19.00

Siw Anita - Det e så mykje gærnskap

Siw Anita fyller 60 år. Hun så ikke den komme. Hun var rimelig overbevist om at hun kom til å være i femtiårene i minst ti år til. Det er en kvinne i krise, ei dame i oppløsning, som starter friskt ut med sammenbrudd allerede i åpningen av ”Det e så mykje gærnskap”. Forestillingen som garantert får deg til å le.

Virginias julebrev

Premiere 5. desember

Virginias julebrev

Virginias julebrev er en nyskrevet teaterforestilling basert på historien om Virginia O’Hanlon, ei jente på åtte år som levde i New York for over 100 år siden. Som så mange andre barn lurte Virginia på om julenissen virkelig finnes.

Vinterlys 2015

7. - 13. februar

Vinterlys 2015

I løpet av syv magiske dager i Mo i Rana du kan oppleve en av landets største og mest spennende teaterfestivaler. Vinterlyspass er ute for salg. Festivalen pågår 7. til 13. februar. 16. desember slapp vi alle billetter. Se program og info her.

Døden og piken

Stamsund/Stokmarknes i mai

Døden og piken

En intens og kritikerrost thriller. Teatret ønsker med Døden og piken å sette viktigheten og sårbarheten til et demokrati i perspektiv.I mai

Vannposten

Norgespremiere Hovedscena 24. september

Vannposten

Et enestående poetisk og ikke-tekstlig stykke teater, som tar oss med til en verden hvor tempoet skrus ned og hvor et blikk eller en bevegelse forteller oss komplekse historier fra dagliglivet.

Vinden av NT Ung

Premiere 9. februar Kammersalen i Rana

Vinden av NT Ung

Rockestjerna Ida Maria lager musikken når NT Ung setter opp vinden. Stykket spilles under Vinterlys i februar og under Den unge scene (DUS) som teatret er arrangør for i april i år.

Når du kommer dit

Turnerer nå

Når du kommer dit

Få nordnorske kunstnere berører sitt publikum mer enn Kari Bremnes. Derfor er det en stor glede for Hålogaland Teater og Nordland Teater å invitere henne med band inn på teaterscenen med konsertforestillingen Når du kommer dit. Billetter Mo og Tromsø slipper 6. november etter kl. 10.00. Ett råd: Vær kjapp.

Ruffen

Urpremiere 10. oktober

Ruffen

Ruffen og drageslottet er en magisk familieforestilling med sjøormer, drager og en heltemodig Samuraikatt! Basert på karakteren Ruffen som ble skapt av Tor Åge Bringsværd og Thore Hansen.

Frankenstein

Turnerer Nordland/Harstad

Frankenstein

Urovekkende stemninger og herlige elementer av sjokk, horror og et lite drypp med splatter. Ei hovedsatsing mot ungdom i 2015 - og de voksne vil tigge om å få være med.

Midtsommernattsdrøm

På turné med Den kulturelle skolesekken

Midtsommernattsdrøm

En innendørs sommerfest for store og små. Nordland Teater gir ungene profesjonelt og kritikerrost teater. En midtsommernattsdrøm turnerer til barneskoler i Lofoten og Vesterålen gjennom Den kulturelle skolesekken. To åpne forestillinger på turneen - i Svolvær og på Sortland.

No news available.