Premiere 11. desember kl. 19.00

Siw Anita - Det e så mykje gærnskap

Siw Anita fyller 60 år. Hun så ikke den komme. Hun var rimelig overbevist om at hun kom til å være i femtiårene i minst ti år til. Det er en kvinne i krise, ei dame i oppløsning, som starter friskt ut med sammenbrudd allerede i åpningen av ”Det e så mykje gærnskap”. Forestillingen som garantert får deg til å le.

Absolutt alt materiell i enkvinnesshowet ”Det e så mykje gærnskap” er nytt. Både musikk og tekst. Entertaineren er langt fra glemt. Siw Anita elsker rampelyset, og hva er vel mer naturlig enn at hun fyker på audition til musikalen som skal settes opp på Nordland Teater. På et kvarter synger hun seg gjennom samtlige musikaler som er foreslått av publikum. Siw Anita har dessuten fått en ny heltinne: Celine Dion.

Midt i Siw Anitas livskatastrofe ringer telefonen. Hennes mangeårige kjæreste Kim Ronny har aldri vært spesielt poetisk av seg, og frir like gjerne til henne på mobilen. Gamle Siw Anita-fans husker den omfangsrike trailersjåføren som en utro faen, som havnet nederst i trappa med en brukket fot, etter et aldri så lite dytt fra øverste avsats. Men Siw Anita har aldri vært gift før. Aldri vært fridd til. Hun vet jo at han er en fettoter, og at det ikke er smart å gifte seg med han. Samtidig tenker hun ”Hva er sjansen for at jeg får et slikt tilbud igjen?” Når han endelig popper spørsmålet, må hun gjøre det?

Av: Sven Henriksen

Med: Sven Henriksens alter ego Siw Anita Enoksen.

Regi: Birgitte Strid

Musikere: Sissel Brean Hovind, Holger Sjåvik og Frank Marstokk.

SPILLEPLAN:

  • 11.12.2015 19.00 Hovedscenen, Nordland Teater
    Billetter
  • 12.12.2015 19.00 Hovedscenen, Nordland Teater
    Billetter
  • 13.12.2015 19.00 Hovedscenen, Nordland Teater
    Billetter