Så som i himmelen

Siste forestilling vel gjennomført

Den svenske suksessfilmen "Så som i himmelen" som fikk hele Norge og Sverige til å le og gråte, ble i 2018 en hyllet musikal.

13. februar 2021 hadde vi premiere på vår egen nordnorske versjon. Og for en suksess det ble! Selv etter 23 forestillinger og teppefall vil den ikke slippe taket.

Musikalen handler om den kriserammede dirigenten Daniel, som vender tilbake til barndomsbygda og tar over det lokale kirkekoret. Koret består av helt vanlige mennesker og et persongalleri ulikt hva man vanligvis ser i en musikal. Der forelsker han seg i jenta på lokalbutikken og får kjenne på hva det vil si å virkelig leve fullt ut.

Det handler om å være seg selv, tørre å si ifra og ta vare på hverandre og fellesskapet. En historie som kanskje er viktigere enn noen gang å formidle.

Musikalen er den største oppsetningen til Nordland Teater noen gang. Planleggingen startet lenge før koronapandemi, kohorter, setebegresninger og avtandsregler ble en del av hverdagen. Men vi tilpasset oss og gjennomførte 23 forestillinger i løpet av februar og mars 2021. Og for en suksess det ble! Vi har, tross tiden vi er inne i, ikke opplev maken til varme og kjærlighet fra og til alle rundt denne produksjonen.

TAKK for tilliten, applausen og all varmen. Takk til all på og bak scena, alle som har besøkt oss - og takk, til alle som ønsket å besøke oss.

Takk for denne gang og på gjensyn.

I samarbeid med Tromsø Kulturhus, MiNensemblet og Vocal Art.

LES OGSÅ: Herlige tilbakemeldinger

Smittevern og ditt teaterbesøk

Varighet ca 2t 55 min med pause
Premiere 13. februar 2021
Av Kay Pollak, Carin Pollak og Fredrik Kempe
Medvirkende Andreas Hoff, Christine Guldbrandsen, Karoline Dons, Per-Egil Aske, Kirsti Torhaug, Rune Løding, Elisabeth Moberg, Espen Bråten Kristoffersen, Kristian Krokslett, Anna Karoline Bjelvin, Finn Arve Sørbøe, Marte Hansen og Kyrre Vanebo.
Edvard Marinus Jørstad, Anton Fast Jørstad, Mikkel Bjørkmo-Jensen og Hannah Schulte Strid
Oversettelse Ragnar Olsen
Regi Morten Borgersen
Koreografi Jonas Digerud
Scenografi Kostymer Milja Salovaara
Musikalsk leder Tor-Petter Aanes
Musikalske arrangementer Simon Revholt
Musikere Sverre Tollefsen Laupstad, Emilie Heldal Lidsheim, Lazar Miletic, Hans-Urban Andersson, Magnus Løkken Jacobsen, Christo Stangnes, Ragnar Meidell
Sangere Brynjar Onsøien, Kristian Gjertsen, Tove Oppegård Flæsen, Elisabeth Gimmestad
Lysdesign Martin Myrvold
Lysmester Vegar Angel N. Andreassen
Lystekniker Johan Haugen
Lydtekniker Frode Fridtjofsen
Manus Kay Pollak og Carin Pollak
Manusmedvirkning Edward af Sillén
Musikk Fredrik Kempe
Sangtekster Carin Pollak og Fredrik Kempe
Originalregissør Marcus Virta
Originalprodusenter Vicky & Johan von der Lancken
GABRIELLAS SANG
Musikk Stefan Nilsson
Sangtekst Py Bäckman
Originalverket hadde premiere 13 september 2018 på Oscarsteatern i Stockholm. Produsert av Vicky Nöjesproduktion och 2Entertain-
Teaterforlag Nordiska ApS København
Les mer

Spilleplan / billetter:

nedlastbare bilder og filmer: