Foto: Nordland Teater, Tina Ditlefsen

Signerer avtale

Nordland Teater og Vitensenter Nordland sammen om Barnas Vinterlys

Oppdatert 19. juni 2020 kl. 17.35

Moderne avtalesignering under programslippet i Teaterkaféen 10. juni.

Vi fortsetter med suksessen «Barnas Vinterlys», som en egen festival i Vinterlysfestivalen, og nytt av året er at det skjer i samarbeid med Vitensenter Nordland 13. og 14. februar 2021.

Dette ble presentert under repertoarslippet til Nordland Teater 10. juni, Mo i Rana.

Sammen vil vi tilby barn og unge magiske opplevelser foran og rundt en rekke scener på det nye vitensenteret. Her kan ungene få boltre seg i teaterforestillinger i regi av Nordland Teater og aktiviteter innen naturvitenskap, teknologi og miljø i regi av Vitensenter Nordland. Vi gleder oss stort over å kunne bidra til barnelatter, undring, lek og læring for barn og familier.

Barn har alltid vært en viktig målgruppe for Nordland Teater, og samarbeidet med det nye vintersenteret vil gi en ekstra dimensjon til festivalen. Det skal være mulig å se flere forestillinger pr. dag, og vi jobber med å sette sammen et program som skal treffe både store og små, poengterte vinterlysansvarlig Wenche Bakken.

Nytt av året er at vi lanserer familiepass. Pris for helga kr 800 for inntil fire personer (voksen/barn). Vil du sikre deg familiepass, kan det være lurt å handle nå. Det er kun et begrenset antall til salgs på grunn av smittevernreglene.

BESTILL FAMILIEPASS

- Gode samarbeidspartnere og sponsorer gjør det mulig for oss å lage ennå mer teater for barn og unge, og vi ser fram til å samarbeide med Vitensenter Nordland om Barnas Vinterlys, sa administrerende direktør Are Nakling under avtalesigneringen.

Vitensenter og teater har mye til felles i nedslagsfelt og verdigrunnlag. Sammen vil vi by på ei helg fullpakket med gode aktivitet. Kanskje kan vi utvikle flere fellesprosjekter og dra på turné også.

- Vi vil koble lek, læring og god underholdning, og er glade for å samarbeide med Nordland Teater. Naturvitenskap, drama og scenekunst er nærmere hverandre enn mange tror, kommenterte daglig leder Torbjørn Aag ved vitensenteret.

Om Vitensenter Nordland:
Det 11. vitensenter i Norge lokalisert i Moment, Mo i Rana
• Samlet areal på 3600 kvadrat, inkludert alle rom, kontorer, resepsjon, butikk og auditorium.
Opplevelses- og læringssenter hvor barn og unge ikke bare kan se på, men også røre og gjøre
• Planlagt ferdigstilt i 2020 med over 100 installasjoner på plass før åpning

GAVETIPS

Kjøp gavekort eller Vinterlyspass

Giedtine – hvem eier vinden?

Omdiskutert aktuell tematikk

Gir vi kjærligheten for lett opp i dag?

Burde vi holde mer fast?

Henstilling til publikum

Forholdsregler smittevern

Kjærlighet er tema

for teateråret 20/21

Et langt liv på scena

Vi hedrer Andreas Kolstad

Jubileumsboka hjem til deg

40 års teaterhistorie og møter med spennende mennesker.